Innobár.png


Twsbár.png
Twbár.png
Gpbár.png
Foebár.png
Elvenarbár.png
Innogames minilogo.png
From Tribalwars2 EN Wiki
Revision as of 16:03, 17 September 2014 by - TyRioN BlacK - (talk | contribs) (Created page with "{{Innogames}} = Klánháború = right|link= A klánháború a korai középkorban játszódik. Minden játékos egy kis település vezetőjeként kez...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Innogames minilogo.png
Tribal Wars · The-West · Grepolis 
Forge of Empires · Elvenar 

Klánháború

Khlovag.jpg

A klánháború a korai középkorban játszódik. Minden játékos egy kis település vezetőjeként kezdi a játékot, aki hatalomra és dicsőségre törekszik. Irányításod alatt növekedik a település, a termelés, és felvirágzik a kereskedelem.

De nem csak a te településed növekszik ilyen ütemben, hanem a környező települések is! A körülötted élőknek mind azonos a célja: erős várossá válni. Mindenhol katonákat toboroznak, és erődítményeket építenek a városban. Erőszakos harcosok fosztogatnak és rabolják ki a környéket.

A játék folyamán találkozhatsz más játékosokkal, akikkel klánokat alapíthattok, hogy így segítsétek és támogassátok egymást.

Lassacskán a városod tovább nő, tovább erősödik, jobb egységeket tudsz csinálni, és végül eljön az idő, hogy elfoglalj más városokat is..

Regisztrálj most a játékba ingyen: Klánháború

Klanhaboruvaros.jpg